Effyssance

EFFYSSANCE is een laboratorium dat een tiental jaar geleden door artsen werd opgericht en dat voedingssupplementen ontwikkelt voor iedereen met een tekort of onevenwicht aan micronutriënten zoals vitamines, mineralen, spoorelementen en essentiële vetzuren.

Meer algemeen zijn deze producten geschikt voor iedereen die zijn gezondheidskapitaal wil beschermen.
Deze voedingssupplementen werden ontwikkeld door artsen gespecialiseerd in voedingsleer, door biologen en wetenschappers.

In overeenstemming met de voedingsaanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie respecteren ze de Franse en Europese wetgeving.
EFFYSSANCE verzekert zijn artsen en hun patiënten kwaliteit, veiligheid en transparantie van zijn producten.

Kwaliteit en veiligheid : EFFYSSANCE-producten beantwoorden aan de strengste kwaliteitscriteria dankzij een perfecte beheersing van de verschillende stappen in hun productie (formulering, extractie, productie en verpakking). De afdeling controleert de herkomst en traceerbaarheid van de grondstoffen en de conformiteit van de afgewerkte producten via systematische biologische controles.

Doeltreffendheid en natuurlijkheid :  EFFYSSANCE selecteert bij voorkeur natuurlijke ingrediënten op basis van extracten van fruit, groenten of granen.
Omdat ze optimaal worden opgenomen, doen ze doeltreffend hun werk in het lichaam, zonder bijwerkingen.

Please reload