Warmtebehandelingen

MEDIMA® comfort Angora bodywear

De hitte kan reumatische pijnen, artritis, spit, ischias en spierstijfheid bestrijden. Angora-wol is licht, warm en absorberend !

  •      3,2 x warmer dan katoen,

  •      2,6 x warmer dan wol,

  •      2,1 x warmer dan synthetische vezels,

  •      80% absorberend.

Activiteiten in natte en koude omstandigheden veroorzaken snel overmatig zweten en veroorzaken verkoeling. Er is geen afkoelingseffect en zweetgeuren worden dus geneutraliseerd.

Het geheim van Medima® ligt in de kwaliteit van de gebruikte vezels. Medima® ondergoed en accessoires bestaan voor 20% tot 50% uit hoogwaardige, Caregora® gecertificeerde angora vezels. De extreme zorg aan het angora konijn maakt de vezel het lichtste, warmste en meest absorberende van alle natuurlijke vezels. Het Caregora®-certificaat is uw garantie dat wol wordt verkregen met het grootste respect voor dieren.

Medima® heeft ook de fok van angora-konijnen gecertificeerd die de grondstof leveren voor haar assortiment ondergoed, volgens de strenge eisen van de dierenwelzijnscode van het Britse ministerie van landbouw. Dankzij deze aanpak worden dieren grootgebracht volgens de strengste criteria.

Verwarmingsdeken - Beurer HD100

Elektrisch verwarmend deken.

Gebruikte stoffen hebben "Betrouwbaar textiel" label.


Afmeting : 200 x 150 cm.
Schakelt automatisch uit na 3 uur.
Wasbaar in de machine.

Elektrische onderdeken - Beurer UB60

Elektrische onderdekebn.
Gebruikte stoffen hebben "Betrouwbaar textiel" label.


Afmetingen:  150 x 80 cm.
Schakelt automatisch uit na 12 uren.
Machienewasbaar.

Voetverwarmer

Voetverwarmer met ontspannende massagefunctie.

Mogelijke afzonderlijke instelling, warmte en massage.


Gevoerd met afneembare en wasbare Teddy.

Infraroodlamp - Beurer IL30

Door bestraling met infraroodlicht wordt warmte naar het lichaam getransporteerd. De doorbloeding van de bestraalde huid neemte toe en stofwisselingsproces in het bestraalde gebied wordt versneld.

Infraroodlicht kan bijvoorbeeld worden ingezet als aanvullende therapie bij de behandeling van keel-, neus-, en ooraandoeningen alsmede ter ondersteuning van gezichts- en schoonheidsverzorging , in het bijzonder bij een onzuivere huid.
150 Watt. - Timer instelbaar van 2 tot 12 minuten.

(Afmetingen 12 x 20 x 16 cm).

Vraag aan uw huisarts of aan onze bandagist.

Please reload