top of page

Onze producten

Borstprothesen

Hoe ondersteunen onze bandagisten u bij het kiezen van uw borstprothese?
 

 

Borstimplantaten zijn een niet-chirurgische optie om de vrouwelijke figuur te herstellen. Ze zijn ontworpen voor een zeer natuurlijke uitstraling, gevoel en mobiliteit. Gedeeltelijke borstprothesen helpen om asymmetrie te compenseren en perfect borstweefsel te vervangen na een lumpectomie of wanneer symmetriecorrectie nodig is.
Na de operatie en zodra de juiste behandelingen zijn ingepland, staan wij voor u klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het kiezen van de meest geschikte borstprothese. Hier komt de expertise en ervaring van onze bandagisten om de hoek kijken. Op een comfortabele, rustige en volledig besloten plek zullen ze u in staat stellen om de verschillende modellen borstprothesen in uw eigen tempo uit te proberen, hun kenmerken te ontdekken en degene te kiezen waarmee u zich het beste zult voelen met respect voor uw lichaamsbeeld.
 
Dankzij onze collecties van fijne of sportieve lingerie, badpakken, bikini's of tankini's, zetten we ons in om u te helpen welzijn en vrouwelijkheid te herontdekken. De kans voor ons om u een moment van comfort te bieden  !
Ancre 1
3a49fc_85915e2377204da19cb173be23feac1b.

Maillots adaptés - Amoena et Anita

Chaque année, nous présentons les nouvelles collections de maillots de bain Amoena et Anita.

Celles-ci redonnent aux femmes l'envie de dévoiler leur silouhette et de redevenir actives à la plage comme à la piscine.
3a49fc_85915e2377204da19cb173be23feac1b.

Lingerie parfaitement adaptée - Amoena et Anita

Nous vous proposons deux collections de lingerie adaptée, pour un port au quotidien.

Les collections Amoena et Anita offrent à la femme opérée du sein, un choix féminin et mode associant parfaitement design, coupe et confort.

Nous proposons également une collection de lingerie plus romantique et glamour.
Neem contact op met ons team  of bezoek onze winkel in Brussel.
bottom of page